La Regidoria encapçalada per Josep Crespo, ha organitzat, amb la col·laboració de l’empresa local Magic&Nature, unes jornades divulgatives gratuïtes de l’entorn litoral de Dénia per als dies 2 i 3 de juliol.

El dia 2 de juliol, es durà a terme una ruta d’interpretació ambiental de la zona del final de les Rotes i un taller d’iniciació a la fotografia nocturna. El diumenge, 3, Dia Internacional lliure de bosses de plàstiques s’han organitzat al matí tallers de sensibilització ambiental i activitats infantils en les quals es difondran projectes com “Agüita con el plástico”, coordinat per l’Oficina de la Reserva de la biosfera del Cabildo de Lanzarote” o la presència del “habitant fantasma de les nostres platges”, el famós corriol camanegre. Estes activitats es desenvoluparan de 10 a 13.30 hores, en les Marines.

A la vesprada, de 18.30 a 21.30 hores, es realitzarà una ruta d’interpretació mediambiental per les platges dels Molins i l’Alberca, i una gimcana fotogràfica. Les tres activitats finalitzaran amb un pícnics per als assistents.