La Regidoria d’Agricultura assumeix enguany l’organització de la Fira de la Salut i Alimentació, més coneguda com Ecodénia, donant-li un gir a la mostra per tal “d’apostar per l’agricultura ecològica, els productors del sector primari i elaboradors artesanals de Dénia i la Marina Alta, i per descomptat, per la conscienciació ambiental” tal com ha indicat Josep Crespo.

La mostra passa a anomenar-se Fira de l’agricultura i productes ecològics, artesanals i autòctons, se celebrarà entre el 7 i el 9 d’octubre en el carrer la Via amb l’objectiu de poder realitzar més activitat per la seua amplària, així com impulsar la ubicació d’activitats en aquest carrer.

L’espai es distribuirà en una zona de productors i artesans, una altra àrea destinada al medi ambient, on associacionss i entitats podran divulgar la seua tasca i es realitzaran tallers, i una tercera zona més lúdica on s’organitzaran actuacions musicals, de marionetes, teatre o exposicions de fotografia. La intenció és utilitzar edificis municipals d’ús cultural pròxims a la Via, com ara el Centre Social o el Museu del Joguet, per a realitzar altres activitats complementàries.

Josep Crespo incideix en l’objectiu de promocionar els productes locals, de la terra, ecològics, naturals o artesans, sempre relacionats en l’agricultura, la pesca o la ramaderia, donant prioritat als participants de la Marina Alta.