Després dels atemptats perpetrats a Brussel·les, el passat 22 de març, el Centre Cultural Islàmic Annor de Dénia va aparèixer l’endemà amb pintades d’oci i racisme en la seua façana. Amb el lema “fora islamització” i una creu cèltica, símbol de la ideologia neonazi, les pintades estaven signades amb les sigles DNJ, en al·lusió a Democràcia Nacional Jove (les joventuts del partit d’ultradreta Democràcia Nacional).

Per aquest motiu, l’equip de govern format per Compromís i PSPV ha dut a terme una moció, a la que s’han adherit tots els grups de la corporació, per condemnar, unànimement l’atac islamòfob al Centre Cultural Islàmic d’Annor de Dénia i mostrar el seu suport per frenar aquestes i altres actuacions que inciten a l’odi. Tanmateix, la corporació municipal acorda també traslladar la moció a la Federació Musulmana de la Comunitat Valenciana i al col·lectiu islàmic de Dénia. Serà aprovada en el plenari de demà, 31 de març. frenar-los”s aquests  a acabar amb aquestes actuacions inhumanes i islam

Els fets, denunciats per la Federació, són el tercer cas registrat en pocs dies, després de succeir a Madrid i Salamanca. La comunitat musulmana, que ja va manifestar la seua repulsa contra els atacs terroristes de Brussel·les i Parí, hi van sol·licitar respecte i suport per a acabar amb aquestes actuacions inhumanes i islamòfobes.

Des de l’equip de govern es manifesta que “en una societat democràtica, respectuosa, plural i ètica, són intolerables i molt preocupants aquests i altres actes vandàlics que inciten a la violència, al terrorisme i l’odi”. És per això que “mereixen la denúncia, la repulsa i la col·laboració institucional per a frenar-los”.