Dénia ha signat amb la Universitat d’Alacant el conveni de creació de la seu universitària a Dénia. L’alcalde, Vicent Grimalt, i el regidor d’Educació, Rafa Carrió, van estar ahir en Alacant on es va rubricar el conveni amb el rector de la Universitat, Manuel Palomar.

L’objectiu d’aquest conveni, present al programa de Compromís, és “ampliar l’oferta educativa per tal d’augmentar i apropar als ciutadans les oportunitats de realitzar estudis superiors al municipi”, segons ha comentat Carrió, edil de l’àrea. La firma d’aquest va ser aprovada per unanimitat en el ple de desembre de 2015.

La seu universitària a Dénia s’ocuparà de l’organització, programació i gestió d’activitats acadèmiques, culturals i socials, així com d’aquelles previstes en el seu estatut com d’extensió universitària. L’Ajuntament facilitarà unes instal·lacions per a la seu i destinarà una partida econòmica anual per a finançar les activitats que realitze. També s’ha fet efectiu el nomenament de Pascual Garrido Miralles, natural d’Ondara i doctor en Ciències Econòmiques, com a coordinador acadèmic de la seu universitària de Dénia.