El diumenge, 25 d’octubre, se celebrarà la segona de les eixides de la temporada organitzades pel “Bloc camina”. La ruta a realitzar, emmarcada dins de la campanya “Estimem la nostra comarca”, és la de la Penya de la Talaia, entre Alcanalí i Xaló, d’una duració estimada de 3 hores. El lloc d’encontre serà davant dels jutjats de Dénia a les 8 h del matí (cal tenir en compte el canvi d’hora).

Els participants eixiran de Dénia a l’hora indicada fins a la població d’Alcanalí. Es continuarà per la CV-720 en direcció Parcent i, després de creuar el pont sobre el riu Xaló, es desviaran a l’esquerra fins arribar a “la Casa Mestre”, que serà el punt d’eixida i arribada. Es vorejarà el barranc del Negre, travessant la partida de les Murtes fins el Massil. Prop estarà el Coll de Rates. S’arribarà a les valls de Pop i Xaló, des d’on començarà una senda que capbussa cap avall pel barranc de la Penya. La distància total és de 5.845 kilòmetres i el desnivell de 407 metres.

Una vegada al mes, des de Compromís per Dénia s’organitza una excursió amb l’objectiu de conèixer racons del nostre territori, impulsar el senderisme i el contacte amb la natura. Com sempre, hi ha un compromís amb el medi ambient, deixant els llocs igual o més nets que estaven abans. El col·lectiu convida a totes les persones a participar i gaudir d’aquesta experiència.