Compromís per Dénia ha començat la campanya electoral per a les eleccions municipals del 24 de maig amb la tradicional enganxada dels primers cartells. El tret d’eixida a la campanya va tindre lloc al Centre Social de Dénia, com ja és habitual, a partir de la mitjanit, on es van reunir el candidat, Rafa Carrió, amb la majoria dels integrants de la candidatura, a més de militants i simpatitzants.

Compromís per Dénia anunciava a les xarxes socials que la campanya començava “amb força i amb valentia”. Rafa Carrió ha explicat que “es tracta d’una campanya optimista i alegre que enfrontem amb molta il•lusió i totalment preparats per a ser decisius en el govern de la ciutat”.

De fet, la imatge gràfica de la campanya demostra el seu optimisme, tal i com ho reflecteixen els seus eslògans de campanya locals: “les persones primer”, “Amb Rafa, torna a somriure” o “la Dénia que volem, la Dénia de les persones”.

En el disseny de la campanya han participat el fotògraf Xepo W.S i el dibuixant Pere Amorós, qui es va encarregar del mural amb la silueta de Dénia. “Nosaltres acabarem de dibuixar el futur de la nostra ciutat”, ha declarat Rafa Carrió.

DSCN4616 DSCN4614