Hui entrevistem el portaveu de Compromís per Dénia i regidor a l’Ajuntament, Josep Crespo. En les pròximes eleccions municipals, Crespo ocupa el segon lloc a la candidatura. Ha estat com a únic representat de la coalició al consistori en una legislatura que es pot qualificar de tot menys fàcil. L’experiència durant estos quatre anys l’avala per a ser un pilar clau en l’equip que encapçala Rafa Carrió.

Després de 4 anys batallant des de l’oposició en solitari, creus que ha arribat l’hora del canvi?
El canvi arriba, és imparable. Portem ja massa anys amb governs que no han tingut com a prioritat les necessitats dels ciutadans, governants incapaços i polítiques inútils.

Estàs preparat per a treballar dins del govern?
Per suposat. Hi ha molt a fer, Dénia necessita un govern responsable, seriòs i motivat, pense que estic preparat i il·lusió no me’n falta, a més a més, durant estos anys he adquirit una experiència amb la qual no comptava al principi d’aquesta legislatura.

Des de dins de l’Ajuntament creus que Compromís pot oferir a Dénia el canvi que necessita?
Sense compromís no hi haurà canvi. Tenim les coses ben clares, venim amb molta energia, força i il·lusió. Hem de canviar radicalment el funcionament dels últims anys, un govern obert, transparent i participatiu.

El teu punt fort, per deformació professional, és el Medi Ambient, què necessita Dénia en aquest sentit? 
Dénia necessita un regidor que pose en valor els nostres valors mediambientals; Medi Ambient ha de deixar de ser una regidoria de segona. Tenim un tresor, l’hem de protegir, potenciar i posar en valor. Dénia és molt més que platges i gastronomia.

Per què creus que Dénia tornarà a somriure amb Compromís?
En primer lloc perquè la nostra prioritat són les persones. No venim a fer-nos fotos ni a passar quatre anys de festa en festa, venim a treballar dur, amb humilitat, tornarem els somriures a Dénia.