(( article publicat al Canfali Marina Alta el passat 28/02/15))
A Compromís hem estrenat lema: Torna a somriure. Una frase optimista després de tants anys de maror. Ho fem en un moment clau. Volem deixar de ser l’oposició per a passar a governar a la major part dels ajuntaments i per descomptat a la Generalitat. El canvi sembla, ara sí, imparable. Són els mesos de presentar propostes de demanar la confiança dels ciutadans i d’escoltar-los amb sinceritat per a trobar solucions, consensuades, raonades i efectives; sense “grandes eventos” ni grans promeses.

A Dénia també volem tornar a somriure. Per això és important mobilitzar la població en una conjuntura complicada. Les corrupcions del PP, la crisi, l’atur i el sentiment de fartera generalitzat no poden convertir-se en una excusa per a quedar-se a casa. Cal actuar des de tots els llocs i amb tota la gent. El canvi que arriba no pot fer-se esperar.
És de justícia que els deniers i les denieres recuperem la nostra autoestima, guardada al calaix després d’un període de baralles i personalismes que s’allarga massa (des de 1999 estan en dansa Ana Kringe i Pepa Font).

El 24 de maig hem de fer l’esforç de creure en la Dénia que volem. La Dénia de les persones. La de les persones alegres. Torna a somriure.

Rafa Carrió (candidat a l’alcaldia de Dénia)