Compromís per Dénia va aprovar el passat dilluns en l’Assemblea General el reglament de les primàries que decidiran qui encapçala la llista municipal per als comicis de maig de 2015.
El procés de primàries conclourà el pròxim 19 de novembre amb una assemblea de militants i simpatitzants. Tota persona interessada a participar-hi i que no siga militant ni simpatitzant podrà inscriure’s al cens de les primàries fins el 14 de novembre, data en què es tanca també el termini per presentar-se com a candidat.
El dia 19 de novembre es publicarà el cens definitiu de votants i es convocarà una assemblea per al mateix dia, en la qual es decidirà el dia de la votació, en el cas que hi haja només un candidat, la mateixa assemblea decidirà si es fa o no votació.
Des de Compromís per Dénia s’anima a la ciutadania a participar en aquesta festa democràtica que vol donar veu i vot a l’electorat abans dels comicis del mes de maig. El regidor i portaveu de Compromís per Dénia, Josep Crespo, s’ha mostrat molt satisfet amb el començament del procés: “hem de continuar demostrant que som una formació oberta, participativa i democràtica. Ens importa el que pensa la gent.”

DESCARREGA’T EL REGLAMENT DE PRIMÀRIES

PREGUNTES FREQÜENTS

Formulari cens Dénia

Formulari candidat

Document per avalar candidat