Després de la primera valoració que va fer Compromís per Dénia del trencament del pacte de govern entre PP i CU, hui han refermat la seua postura en roda de premsa. El regidor i portaveu Josep Crespo ha parlat de que, tot i fer una valoració negativa del pacte i de la situació que s’ha creat a Dénia, hi ha una part positiva: “hem resolt el 50% del problema que teníem, ara només queda l’altra meitat, que és fer fora al PP. Aquest serà el nostre objectiu, treballarem dur per resoldre el 100% dels problemes de la nostra ciutat”. Crespo ha parlat, a més a més, d’una legislatura perduda, ja que han passat tres anys i mig de desencontres i amenaces entre els dos partits de l’equip de govern i que han deixat una ciutat totalment paralitzada.
Respecte al Pla General, Compromís ha deixat clar, com ja ho va fer en roda de premsa a principis de setembre, que la seua postura és l’aposta per la participació: “volem un Pla General per a Dénia que solucione els problemes i que active el motor econòmic de la ciutat”. I respecte al Pla Especial de la Ronda, Josep Crespo ha criticat que s’haja fet d’amagades i sense cap tipus de participació. “Si va a ple, votarem en contra, ho tenim claríssim”, ha sentenciat el regidor.
Pel que fa als rumors de possibles abstencions i pactes amb el PP, Compromís, Crespo ha llançat un missatge a PSOE i a CU: “que presenten mocions i propostes al plenari, i deixarem clar quina és la nostra ideologia, nosaltres sempre hem donat la cara i ho continuarem fent”. Com ja ha dit en altres ocasions, Josep Crespo té clar que PP i CU són dues cares de la mateixa moneda i no es descarta que tornen a pactar en un futur.
El coportaveu de Compromís per Dénia, Rafa Carrió, ha qualificat a l’equip de govern format per PP i CU com “la banda de l’empastre; han fet fora dos músics però els que queden dins segueixen tocant malament”.

Més informació: [email protected]
Josep Crespo 669848684
Rafa Carrió: 630887117