Compromís per Dénia ha criticat que l’equip de govern, format per PP i CU no promou la participació ciutadana. El regidor Josep Crespo ha advertit que l’any passat ja no es van passar els pressupostos pel Consell de Participació i per això insta a què enguany sí que es faça abans de que s’aproven les previsions.
Crespo ha lamentat també que l’equip de govern done molt poca informació als representants de les diferents associacions de veïns que hi assisteixen a cada Consell. Compromís opina que la informació que allà es dóna no és nova i que no aporta res als veïns, i per tant, li lleva tot el sentit a la celebració d’aquestes reunions.

Per tant, el regidor de Compromís, Josep Crespo, insta a l’alcaldessa i al seu equip de govern a què convoquen el més prompte possible un consell de participació amb contingut, i sobretot que done temps i informació a la ciutadania per a què puga opinar i debatre sobre els pressupostos de 2014.

“És molt poc democràtic que un equip de govern no presente cap proposta als veïns a l’hora d’aprovar una previsió econòmica que serà clau per al desenvolupament d’una ciutat”, ha declarat Crespo.