En el darrer plenari ordinari de l’Ajuntament de Dénia, Josep Crespo, regidor de Compromís va preguntar a Joan Carles Signes, l’edil de Medi Ambient, pel funcionament dels ciclocarrers a Dénia i pel cost del repintat que s’ha fet en algunes zones. Signes va respondre que ara mateixa estaven esperant un informe de la policia per a saber si en posarien altres i en quines condicions.
Josep Crespo, critica la falta de previsió de l’equip de govern en aquest tema, ja que porten ja molts mesos amb aquesta problemàtica i s’han fet moltes crítiques de veïns i també de l’oposició pel mal funcionament dels mateixos i no s’entén que a hores d’ara encara esperen un informe de la policia. “No entenc quin és el problema ara i tampoc entenc que s’hagen d’invertir més diners en uns ciclocarrers que no han funcionat com haurien d’haver funcionat. Els informes de la policia s’haurien d’haver fet abans i no ara”, ha assenyalat Crespo.
Està clar que l’equip de govern està deixant de banda molts temes importants de la nostra ciutat. La pintura dels ciclocarrers ja no es veu però tampoc molta senyalització horitzontal de la majoria dels carrers de Dénia. Fins i tot, la premsa ha denunciat un cas d’un veí que va haver de pintar-se ell mateix la zona de delimitació d’aparcament per a persones discapacitades, fart d’esperar que ho fera l’Ajuntament.
“No sé a què espera aquest equip de govern per a començar a treballar, porten molts mesos parats, no tan sols en l’àmbit econòmic sinó que es veu de lluny que la ciutat està abandonada i els veïns ja fa temps que se n’han adonat”, ha criticat el regidor de Compromís.