El grup parlamentari de Compromís a les Corts ha preguntat a les Corts en quina situació es troba la subvenció que es va aprovar en octubre de 2010 per a la rehabilitació de la Llotja de Peix de Dénia.
Ja han passat dos anys des de que l’Ajuntament de Dénia anunciar que la Direcció General de Formació i Qualificació Professional de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació els havia concedit una subvenció de 455.563,92 euros per a la realització del projecte de taller d’ocupació “La Llotja de Dénia”, que tenia previst donar feina a 24 alumnes que treballarien en les tasques de rehabilitació de l’edifici de l’antiga llotja.
Compromís per Dénia ha volgut saber per què encara no se sap res d’aquesta subvenció ni dels treballs a realitzar i per això va traslladar la pregunta al grup parlamentari de Compromís, que la va fer efectiva el passat mes de juliol
La resposta, que va arribar el passat 24 de setembre, informa textualment “que s’ha procedit al pagament parcial de la mateixa, restant quantitats pendents de pagament i per liquidar”. Segons el regidor de Bloc-Compromís a Dénia, Josep Crespo, aquesta resposta no ens aclareix res perquè no sabem ni quina quantitat s’ha pagat ni la que queda pendent, ni quan s’ha pagat ni què s’ha fet amb aquestos diners.
Per aquesta raó, Josep Crespo exigeix a l’equip de govern de Dénia que done una explicació convincent del que ha passat amb aquestos diners.

Crespo es pregunta també on estan els diners que es van invertir en la maqueta d’un projecte que ja hauria d’estar acabat. “Una vegada més em pregunte per què quan algun membre del Consell ve a Dénia a fer-se la foto, la nostra alcaldessa no li pregunta per aquestes coses, ja que si la Generalitat Valenciana no té diners per a invertir en aquest projecte, almenys que ens torne tot el que ja ens hem gastat”, aclareix Crespo.