El grup parlamentari de Compromís a les Corts preguntarà en les pròximes setmanes al govern de la Generalitat Valenciana en quina situació es troba la subvenció que es va aprovar en octubre de 2010 per a la rehabilitació de la Llotja de Peix de Dénia.
Ja han passat dos anys des de que l’Ajuntament de Dénia anunciar que la Direcció General de Formació i Qualificació Professional de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació els havia concedit una subvenció de 455.563,92 euros per a la realització del projecte de taller d’ocupació “La Llotja de Dénia”, que tenia previst donar feina a 24 alumnes que treballarien en les tasques de rehabilitació de l’edifici de l’antiga llotja.
Compromís per Dénia ha volgut saber per què encara no se sap res d’aquesta subvenció ni dels treballs a realitzar i per això ha traslladat la pregunta al grup parlamentari de Compromís, que en les pròximes setmanes farà la pregunta a les Corts.
DEMANEN COMISSIÓ MIXTA
Josep Crespo, portaveu de Compromís per Dénia, ha aprofitat aquest tema per exigir a l’equip de govern la creació d’una comissió mixta integrada per membres de la Generalitat i de l’Ajuntament, incloent-hi els partits de l’oposició, per tractar tots els temes que afecten al futur del Port de Dénia i del front marítim.
“Tal i com s’està actuant, sembla que els veïns i veïnes de Dénia no puguen decidir el futur de la seua ciutat, i com que sembla que l’equip de govern no s’entén massa bé amb la Conselleria d’Infraestructures, demanem intervindre en les reunions que afecten el futur del Port”, ha explicat Josep Crespo.