Compromís de Dénia ha comparegut este matí en roda de premsa per denunciar els problemes que arrossega el polígon de Juyarco des de fa més de tres dècades i insta a l’equip de govern a solucionar les deficiències de circulació, d’enllumenat i a que pose nom als carrers per tal de facilitar el treball a les empreses que s’hi ubiquen.
El coportaveu de Compromís, Rafa Carrió, ha suggerit a l’equip de govern a realitzar un pla d’actuació integral en el polígon. “Els mateixos empresaris no saben ni quin és el nom real d’aquesta zona industrial, que també es deia Madriguera Sud, i això és un vertader problema a l’hora de fer la seua feina amb normalitat”, ha explicat.
Els més de 40 carrers que hi ha no tenen nom i això dificulta molt la feina a les empreses que estan allí ubicades. Compromís denuncia també els problemes de circulació i d’enllumenat i adverteix de la perillositat que això genera.
Amb aquestes demandes, el grup Bloc-Compromís presentarà una moció per al pròxim plenari que se celebrarà la pròxima setmana,.
El secretari d’organització de Compromís, Sebastià Garcia, ha explicat que fer aquests canvis no suposaria una gran despesa econòmica, si més no, caldria un llarg treball de planificació. “Per a fer-ho bé, cal que l’equip de govern es pose les piles i treballe dur, però sembla que, de moment no té cap interés en fer-ho”, ha explicat Garcia.