El regidor i portaveu de Bloc-Compromís a l’Ajuntament de Dénia,Josep Crespo, ha començat este matí la seua roda de premsa amb una pregunta: A què venen els Consellers i Conselleres de la Generalitat a Dénia? La resposta l’ha donada ell mateix: “venen a fer-se fotos, pel magnífic tracte d’Ana Kringe i Pepa Font, pel servilisme que els mostren PP i CU i pel silenci que reben a canvi de no res”. Segons el regidor, el PP local viu als núvols i sembla estar esperant uns diners que no arribaran mai si no es treballa i es demanen.
Després de fer una enumeració de tots els diners que la Generalitat Valenciana deu a l’Ajuntament de Dénia en forma de projectes i subvencions no acomplertes, Josep Crespo s’ha oferit a estar present ell mateix en les reunions que els diferents consellers mantenen amb l’equip de govern en les seues visites per a mediar i aconseguir els diners que Dénia necessita: “Si Kringe o Font no poden parlar, o no volen, serem nosaltres des de Compromís els que farem de policia roí i demanarem el que és nostre. Nosaltres no volem cap foto ni cap catifa roja, només volem treballar per Dénia”, ha sentenciat el regidor de Compromís.
Josep Crespo ha criticat durament els dos regidors de l’equip de govern de CU pel seu silenci i per deixar fer al PP. “No entenc per quina raó callen, per mantindre el sou d’un regidor alliberat? O un secretari de grup a jornada completa? Crec que CU es ven molt barat i no vetlla pels interessos de Dénia”, ha declarat l’edil.
En la compareixença, el regidor ha enumerat les deficiències històriques que arrossega Dénia i que l’equip de govern no reivindica a la Generalitat, com ara la subvenció per a rehabilitar la Llotja de Peix, concedida en 2011, els diners de la maqueta de la Nau o el conveni de la Reserva Marina del Cap de Sant Antoni.