El portaveu de Bloc-Compromís a l’Ajuntament de Dénia, Josep Crespo, critica que l’Ajuntament de Dénia no tinga res a veure en les obres que la Conselleria de Infraestructures està realitzant a la zona del Port. “Estic segur que ni la mateixa alcaldessa coneix el projecte del que es farà a l’antic edifici de Baleària i el Raset i que se n’assabentarà quan la criden per fer-se la foto”, ha declarat el regidor.
Compromís critica que els treballs que s’estan fent en aquesta zona i que, segons ha informat la mateixa Conselleria, començaran després de l’estiu, s’estiguen fent d’esquenes a l’Ajuntament i que l’equip de govern de Dénia no està en contacte amb el que es farà a la nostra ciutat. “Tot i que aquesta és la imatge del nostre poble, no som nosaltres qui decidim què es fa o es deixa de fer aquí. Ni Ports de la Generalitat ni la Conselleria haurien de decidir quin és el futur que volem per a la nostra ciutat, per això instem a l’alcaldessa a que demane explicacions i demane participar en el projecte d’aquestes obres”, insisteix Josep Crespo.
De la mateixa manera, Compromís demana explicacions sobre el projecte de l’edifici vell de la llotja, on es pretenia ubicar l’oficina d’informació. Crespo es pregunta on estan els diners que es van invertir en la maqueta d’un projecte que ja hauria d’estar acabat. “Una vegada més em pregunte per què quan algun membre del Consell ve a Dénia a fer-se la foto, la nostra alcaldessa no li pregunta per aquestes coses, ja que si la Generalitat Valenciana no té diners per a invertir en aquest projecte, almenys que ens torne tot el que ja ens hem gastat”, aclareix Crespo.
Amb tot, Compromís opina que aquests dos casos són només una mostra de que l’Ajuntament de Dénia és només una titella de la Generalitat i que des de València es decideix el futur de la nostra ciutat.