El portaveu del Bloc-Compromís i regidor a l’Ajuntament de Dénia, Josep Crespo, ha advertit l’equip de govern del caos que suposaran per a Dénia les retallades que la Conselleria de Sanitat ha previst per als mesos d’estiu en centres de salut i hospitals, que suposaran el tancament de la majoria d’ambulatoris a les 15 hores i la reducció en les substitucions del personal sanitari. Crespo exigirà a l’alcaldessa que inste a Conselleria a no deixar sense serveis els centres de Dénia durant tantes hores.
Josep Crespo ha lamentat les noves retallades anunciades ja que aquestes suposen un nou atac a l’estat del benestar.
Des de Compromís es denuncia que estes mesures s’estan prenent de manera unilateral, sense haver fet cap avaluació de com afectarà els usuaris i sense comptar amb els professionals de la salut, que hauran de fer front a les retallades amb la sobrecàrrega de treball que açò suposarà.
Crespo vol saber com afectaran aquestes retallades a Dénia, però ja alerta de que serà un caos, donada la gran quantitat de visitants que rep la ciutat durant els mesos estiuencs.
Des de Compromís s’anuncia la presentació d’una sèrie d’iniciatives en les Corts Valencianes per a què des del Consell es donen explicacions de l’agressió als drets fonamentals dels ciutadans i ciutadanes que suposen estes retallades en sanitat.