En la roda de premsa de este dimecres, el regidor Josep Crespo ha criticat també que després de mesos de retard en presentar la campanya informativa que acompanya els ciclo-carrers pintats a la ciutat, ara aquesta està només en castellà. “El regidor Juan Carlos Signes ens va prometre que la plana web estaria també en valencià i no és així. És increïble com incompleixen constantment normatives i lleis quan es tracta de la llengua”, assegura l’edil.

La pàgina web de Cycling Dénia està íntegrament en castellà, i tot i que inclou una pestanya per a posar l’opció en valencià, aquesta no funciona. De nou, l’equip de govern torna a incomplir l’article 35 de la Llei 4/1983, de 23 de novembre, d’Ús i Ensenyament del Valencià, que declara Dénia com a terme municipal de predomini lingüístic i per tant, això suposa que s’ha de prioritzar l’ús d’aquesta llengua.

Crespo lamenta que tots els grups polítics voten a favor del valencià quan es presenta una moció però després no compleixen res a l’hora de la veritat, i s’ha queixat també que el web de denia-shopping encara continue funcionant sense tindre cap utilitat, i que a més continue sense estar en valencià després de les nombroses queixes.