El portaveu de BLOC-Compromís de Dénia, Josep Crespo, s’ha queixat de la incapacitat de gran part dels regidors de l’equip de govern per a fer la seua feina i demana a l’alcaldessa de Dénia, Ana Kringe, que renove el seu equip i trie a persones molt més implicades per a traure endavant la situació en què ara mateix es troba Dénia. Entre les desenes d’exemples que posa Crespo sobre la paralització de l’equip de govern trobem la rectificació sobre el nou regim urbanístic transitori (que Pepa Font va prometre), l’informe sobre la situació especial d’alguns carrers per a l’horari de càrrega i descàrrega (que Javier Ygarza va prometre) o la seua incapacitat per gestionar amb la Generalitat Valenciana les retallades en CREAMA, serveis socials o educació.
Pel que fa al nou règim urbanístic transitori, Josep Crespo recalca que estem a l’espera d’un informe que Pepa Font va prometre quan es va aprovar en plenari en el qual s’aclariria si continuen sent sòl protegit el Cementeri dels Anglesos o la Finca de la Baronessa. A aquesta paralització, també se suma l’informe que encara no ha arribat sobre la situació especial dels carrers en l’horari de càrrega i descàrrega que el regidor de Seguretat Ciutadana va prometre en el plenari. Sobre aquest, Crespo recorda que quan es va portar a ple ja s’havien rebut al•legacions d’algunes associacions de Dénia i que si no es presenta l’informe prompte s’acabarà el termini per presentar-ne més. El regidor de Bloc-Compromís ja va demanar aquest informe en el plenari i en la corresponent comissió.
“Aquestes són només una mostra de les actuacions que demostre que l’equip de govern està paralitzat i incapacitat per seguir endavant en la legislatura. Així que li demane a l’alcaldessa que aprofite que estem a la meitat d’aquest curs polític per a fer una renovació en el seu equip per a veure si som capaços d’eixir d’aquesta greu situació en la qual ens trobem”, ha afirmat Josep Crespo.
Són molts altres exemples els que citaria Josep Crespo, com ara, la falta de solucions per al creuament del Carrer Joan Fuster amb Diana; falta d’actuacions per a les faroles fotovoltaiques que no funcionen; el retard en l’inici de la neteja de les platges i la falta de solucions en la problemàtica on s’abocaran les algues, etc. Crespo també ha criticat en diverses ocasions i ho continua fent, la incapacitat d’aquest equip de govern per a gestionar algunes qüestions amb la Generalitat Valenciana; és a dir, no han sabut fer ni han dit res al respecte de les retallades en CREAMA, educació o en serveis socials però sí que han posat la catifa roja a cadascun dels consellers que han vingut de València.
El regidor de BLOC-Compromís critica també la poca efectivitat del viatge a Roma del regidor d’Hisenda Vicente Chelet, que, deixant empantanats els pressupostos i el seu ajuntament, fa un viatge innecessari per a Dénia.