Hui s’ha presentat en roda de premsa la nova executiva local de Compromís a Dénia que va ser aprovada per unanimitat a l’assemblea del passat dimarts, 19 de febrer. Una llista que estarà encapçalada pel regidor a l’Ajuntament de Dénia, Josep Crespo, que serà el nou portaveu, i qui ha afirmat “em sent orgullós i amb molta il•lusió per un projecte que servirà per fer una nova política a Dénia. Emprenem un camí amb uns companys de viatge que ja coneixem i ens agraden”.
El portaveu ha assenyalat que el seu objectiu és fer “una política participativa i pròxima, fent costat i representant als veïns i veïnes de Dénia” i ha afegit que “Compromís té la intenció de representar la veu de moltes persones i que pretén recuperar la il•lusió i l’energia per a que moltes joves decidisquen interessar-se en la política” .
En l’Assemblea de dimarts també es va ratificar el document Més Compromís que marcarà la línea ideològica de la coalició i que com ha assenyat Rafa Carrió, coportaveu de l’executiva, és un document on s’explica el perquè Compromís és més que una coalició electoral emergent, “és molt més que la suma d’aquelles persones a títol individual adherides a un nou projecte”.
La nova executiva ha quedat així:
PORTAVEU: JOSEP CRESPO
COPORTAVEU: RAFA CARRIÓ
SECRETARI D’ORGANITZACIÓ: SEBASTIÀ GARCIA
SEC. DE FINANCES: PAULA ESPÍ
SEC. DE RELACIONS INSTITUCIONALS: VICENT CRESPO
SEC. COMUNICACIÓ: JAUME BARBER
SEC. POLÍTIQUES SECTORIALS: PERE ESCORTELL
REPRESENTANT PER AL CONSELL GENERAL: MARIA SILVESTRE