rdp 060213 009El regidor del Bloc-Compromís per Dénia, Josep Crespo, ha criticat en roda de premsa la “inactivitat” de l’alcaldessa i de l’equip de govern en el que porten de legislatura. Crespo assegura que la seua gestió i governabilitat és nul•la i que l’únic que fan és fer favors a la Generalitat Valenciana. El grup Bloc-Compromís s’ha queixat de la nefasta política del PP i de la complicitat dels seus socis de govern, Centre Unificat, que els deixen fer sense dir res.
Crespo ha explicat que ja fa temps que observa aquesta poca activitat en l’equip de govern però que els últims esdeveniments han acabat d’esclarir-ho. Ha fet referència als 50.000 euros que l’Ajuntament invertirà en l’estudi de viabilitat del centre comercial al Port però també, i sobretot, al fet que el consistori assumisca el servei de la patrulla de vigilància de la Reserva Natural del Cap de Sant Antoni. “Amb aquestes actuacions l’únic que demostra l’alcaldessa és que no té personalitat i que s’agenolla davant la Generalitat Valenciana, assumint despeses que no són competències de l’administració local. Ana Kringe sembla més una consellera del PP que l’alcaldessa de Dénia”, ha expressat el regidor.
L’edil nacionalista ha criticat també que es deixen de banda les associacions, com ara CREAMA i APROSDECO, amb el consentiment d’aquest equip de govern.
Crespo ha denunciat la passivitat del grup polític encapçalat per Pepa Font, CU, que es queda mirant des de fora com Ana Kringe li posa l’estora roja a Conselleria i cobreix totes les errades que fa la Generalitat Valenciana i que perjudiquen els ciutadans de Dénia.
Pel que fa a la Reserva Marina del Cap de Sant Antoni, Crespo ha lamentat, de nou, que la Conselleria de Medi Ambient abandone aquest servei tenint en compte la importància que té aquest paratge per a Dénia i per a tota la costa valenciana. “El cap de Sant Antoni hauria de ser el motor turístic de Dénia, igual com s’ha fet amb l’Illa de Tabarca, que gràcies a la seua reserva marina ara s’ha convertit en un cau per a turistes del busseig. Tenim un patrimoni envejable i s’ha d’aprofitar”, explica Crespo.
Josep Crespo no entén què és el que està fent realment aquest equip de govern, de PP i CU, ja que assumeixen competències que no els pertoquen, i deixen d’ocupar-se’n de les de casa: “Encara estem esperant la campanya informativa del carril bici o l’informe per a l’ampliació de càrrega i descàrrega en els comerós”.
El portaveu de Bloc-Compromís ha lamentat que s’hagen tirat els diners del Pla Confiança, en la Nau, o del Plan E en les faroles fotovoltaiques.