El portaveu del BLOC –Compromís de Dénia, Josep Crespo, ha criticat l’anunci de l’equip de govern de pagar l’estudi de viabilitat per a la construcció del futur centre comercial al Port. Crespo no entén per què ho ha de costejar el consistori denier, que no rep cap benefici d’aquesta infraestructura que gestiona la Generalitat Valenciana. El regidor lamenta que es gasten tants diners en això i els treballadors de CREAMA porten quatre mesos sense cobrar i no han rebut cap tipus de suport per part de l’Ajuntament de Dénia.
El regidor Josep Crespo assegura que els 50.000 euros que pagarà l’Ajuntament de Dénia per als estudis tècnics per a l’espai lúdic-comercial previst en l’àrea del Raset són “una presa de pèl per a tots els ciutadans de Dénia, ja que, la Generalitat Valenciana és qui s’endú tots els beneficis de l’explotació del Port i no paga res a la ciutat. Per tant, l’administració autonòmica és qui hauria de costejar el total d’aquest estudi”.

El grup BLOC-Compromís ja ha insistit en diverses ocasions que part dels beneficis que se n’extrauen de la zona portuària haurien d’anar a parar a les arques municipals, ja que com a mesura contra la crisi, recaptar part dels beneficis de l’explotació del port seria una bona font d’ingressos.

D’altra banda, el portaveu del Bloc-Compromís de Dénia, Josep Crespo, ha volgut donar tot el seu suport als treballadors de CREAMA, que porten quatre mesos sense cobrar i afirma que, en compte de destinar aquestos diners al centre comercial, l’Ajuntament de Dénia hauria d’ajudar als afectats o bé pressionar la Conselleria d’Ocupació per a que els pague.

El regidor nacionalista ha destacat la importància d’aquesta entitat, el CREAMA, per a la creació d’ocupació, formació i orientació laboral en la comarca i opina que és una llàstima que tant el govern del PP, tant a la Generalitat com a Dénia, deixen perdre aquesta oportunitat de reactivar l’economia i d’ajudar a les persones.