El portaveu del Bloc-Compromís de Dénia, Josep Crespo, i l’alcalde de la Xara, Josep Fornés han valorat positivament el marc provisional que permetrà construir en les zones en la parcel•la dotacional de la Xara el futur col•legi a pesar de la suspensió de llicències.

Després de que el Bloc-Compromís haguera traslladat a l’alcaldessa de Dénia, Ana Kringe, les seues preocupacions al respecte, una vegada aprovat el Pla General que suspendrà les llicències de manera provisional, i la insistència per a que es poguera tirar avant la construcció de l’escola de la Xara, Josep Fornés s’ha mostrat “satisfet” amb aquest nou marc regulador. “ És oportú que ens deixen continuar amb el programa, sobretot tenint en compte que el retard que portem acumulat i la paciència que hem tingut ja, després de més de quatre anys els xiquets en barracons”.
Josep Crespo, assegura que des del Bloc-Compromís no s’ha parat de treballar per a que l’escola de la Xara siga una realitat, i per fi ha arribat el moment en què l’ajuntament, a proposta del Bloc, exigeix a Conselleria que es tinga en compte aquesta demanda. Crespo afirma que el grup de Compromís a les Corts estarà alerta per tal de que les promeses es facen realitat.