El BLOC acusa al PP de mentir sobre el futur de la línia de tren Dénia-Gandia

El PP ha rebutjat l’esmena presentada per Compromís als pressupostos de la Generalitat Valenciana en la qual es demanava una partida per a l’execució de la línia de tren entre Dénia i Gandia. Davant aquesta situació, el BLOC-Compromís de Dénia es responsabilitza el PP que governa a l’Estat Espanyol, a la Generalitat, a la Diputació i a l’Ajuntament de Dénia, per no haver mogut ni un dit per fer que aquest projecte tant necessari per al País Valencià estiga totalment paralitzat.
Sebastià Garcia, secretari local del BLOC-Compromís de Dénia, explica que aquesta actuació “desprestigia la classe política, ja que des de fa més de vint anys que tant PP com PSOE ens han enganyat venent fum, demanant el tren de cara a eleccions i amagant-se a l’hora de la veritat”.
El regidor Josep Crespo recalca la importància que la línia ferroviària tindria en aquest tram, tant en l’àmbit industrial, com comercial i també turísticament. “Una estació de tren dins de Dénia refermaria la capitalitat de la comarca”. Crespo ha manifestat que creu en la necessitat de l’arribada del tren a Dénia, no tan per la connexió amb Gandia sinó per la importància de què Alacant i València estiguen unides per una xarxa ferroviària. “Dénia no ha de ser final de trajecte, sinó una parada d’un tren de la costa que continue a les dos ciutats més importants del País Valencià, no és important la seua ubicació, això ja és responsabilitat de la Conselleria, i així ho decidiran els seus tècnics, el que és important és que es faça el tren i que es faça prompte”.

Una vegada més s’ha demostrat que cap dels partits que han estat al govern s’ha pres seriosament aquest projecte, cap d’ells ha cregut en el projecte. I de nou, en els pressupostos de 2013 torna a incloure’s una partida per a l’estudi del projecte, que igual que l’any passat, no es gastarà per a res.
Sebastià Garcia ha criticat durament l’actuació de l’alcaldessa de Dénia, Ana Kringe, que ha encapçalat la campanya en defensa del tren i ara no ha obert la boca per a queixar-se de que no hi haja cap partida destinada a aquest projecte. “El PP ha mentit molt clarament i aquests són els mandataris que tenim a Dénia, també CU són co-responsables ja que el silenci també els fa còmplices del que fa el PP”, explica Garcia.
Josep Crespo ha criticat també que el PP tant a Dénia com a la Generalitat només s’han dedicat a fer promeses que després no han complit i que han servit per maltractar Dénia i la comarca

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *