Compromís de Dénia, Oliva i Gandia junts pel tren

Els regidors del BLOC-Compromís de Gandia, (Lorena Milvaques), Oliva (Vicent Canet) i Dénia (Josep Crespo) i el secretari local Sebastià Garcia, han comparegut este dimecres a Gandia per reivindicar el tren Gandia-Oliva-Dénia, després que el PP rebutjara la setmana passada una esmena del Grup Compromís a les Corts als Pressupostos de la Generalitat per a 2013 per incloure-hi el projecte.

El regidor de Dénia, Josep Crespo, va aprofitar la roda de premsa per contestar a les declaracions de l’alcaldessa Ana Kringe que ha acusat al BLOC de vendre fum i de mentir respecte a aquesta situació. “És ridícul que ens acusen a nosaltres de vendre fum quan durant anys ells s’han dedicat a portar Consellers i fer-se fotos parlant del tren, o pressupostant estudis previs quan realment quan ho han tingut a la mà no han fet res per defensar aquesta infraestructura tan necessària per a les nostres comarques.”

La portaveu de Compromís a Gandia, Lorena Milvaques ha recordat la importància “vital de la línia ferroviària per al desenvolupament social i econòmic de les dues comarques veïnes. Una promesa incomplida sistemàticament des dels anys 90, des del primer govern d’Eduardo Zaplana”.

Precisament, tan el regidor, com el secretari local del BLOC a Dénia han insistit en la necessitat d’un canvi real al cap de la política valenciana per fer realitat aquestes i altres demandes històriques, “després de molts anys d’oblit de PSOE i PP, que s’han alternat a les diferents administracions, amb totes les combinacions possibles, però només s’han enrecordat en períodes electotals. Falten més de dos anys per a les eleccions autonòmiques i municipals i nosaltres continuem insistint, com ho hem fet sempre”.

Finalment el regidor d’Ordenació del Territori d’Oliva, Vicent Canet ha lamentat la desorbitada quantitat de diners que s’ha invertit en projectes infrautilitzats, com ara l’AVE o inservibles, com l’aeroport de Castelló, mentre es margina el tren per la costa. “Si hi ha una ciutat necessitada d’infrastructures, eixa és Oliva i, per tant, projectes com el del tren sempre seran prioritaris per a Compromís”.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *