El portaveu del grup municipal de Bloc-Compromís, Josep Crespo, ha denunciat que la falta de voreres a un dels tram del carrer de Mira-rosa, vial que connecta l’avinguda Miquel Hernàndez i Ronda de les Muralles.

Crespo assegura que “és trist que un carrer no tinga voreres, però que el fet de ser un tram molt transitat agreuja la situació”. I és que molts dels veïns del barri de Les Roques utilitzen este carrer per arribar al supermercat, i altres comerços que hi ha a l’avinguda Miguel Hernàndez.

Després de la remodelació de Ronda de Les Muralles, este tram de carrer a quedat com a espai on els cotxes estacionen en bateria ocupant tot l’espai on haurien d’anar les voreres. Els veïns es veuen forçats a caminar entre una tanca i els cotxes aparcat que amb freqüència els impedeixen el pas.

L’edil a explicat que “son moltes les ocasions en les que els veïns han d’anar pel mig del carrer esquivant el transit perquè els cotxes que hi han estacionats els impedeix anar arrimats i això provoca un greu problema de seguretat vial”, a més ha assegurat que “esta situació és desborda als mesos d’estiu i als ponts festius, quan hi ha una gran afluència de turistes que va realitzar les seues compres, i el carrer es sumeix en un caos circulatori, on els més perjudicats son els vianants que es veuen desemparats sense poder fer ús de les voreres”.

Crespo ha sol·licitat a l’Ajuntament que es faça càrrec de la situació, construint el tram de vorera que falta i impedint que els cotxes invadisquen espai dels vianants. El regidor ha aprofitat per demanar informació sobre l’estat del solar contigu, que s’embassa amb les plogudes, que junt a la vegetació existent poden generar problemes d’insalubritat, i ha recordat que els veïns de la zona ho han denunciat en diverses ocasions.