L’edil de Bloc-Compromís de Dénia ha volgut eixir al pas de les declaracions de l’alcaldessa i el regidor d’hisenda, en la que anunciaven una rebaixa dels 2% de l’IBI. Crespo considera una burla que l’equip de govern rebaixe un 2% quan l’any anterior este mateix impost va sofrir un augment del 27%, entre la pujada de l’Ajuntament i la del Ministeri.

Crespo ha explicat que la rebaixa hauria d’haver estat molt superior per fer realitat una compensació per l’escandalosa pujada de l’IBI de l’any anterior. “Amb la reducció proposada pel govern local estan demostrant que no tenen remordiments de consciència per la mesura presa el darrer any, que va coincidir amb l’augment d’aquest impost per part del Ministeri, i que va suposar un càstig innecessari pels veïns de Dénia”, ha explicat el regidor.

L’edil també ha fet referència a la mesura proposada pel regidor d’hisenda de rebaixar un 5% als ciutadans que tinguen el rebut domiciliat, considerant-la injusta i poc apropiada per la situació econòmica, i ha explicat que a l’únic que beneficia és a l’organisme de gestió tributaria, i no defensa els interessos dels veïns. Per tant des del partit defensaran la mateixa baixada per a tots.