Per tal de millorar i facilitar les activitats a les places públiques, el grup polític Bloc-Compromís de Dénia ha sol·licitat a l’Ajuntament de Dénia que les habilite per a la realització d’activitats.

El col·lectiu local va decidir dur endavant aquesta iniciativa després que des de l’Ajuntament se’ls informara que a la plaça Jaume I no existeix un punt de llum, que van sol·licitar per connectar l’equip de so pels actes del 9 d’Octubre.

L’edil Josep Crespo recorda que a la plaça es fan més activitats i posa com exemple la projeccions de pel·lícules a l’estiu, o les actuacions de la “Cultura va als barris” dels anteriors anys. Així, considera necessari habilitar punts de llums als diferents espais oberts facilitaria la realització d’activitats, ja siguen organitzades per l’Ajuntament com per les diferents associacions locals.

Crespo afirma que les places han de ser “útils” i han de poder ser utilitzades per a la realització d’esdeveniments diversos, i que l’Ajuntament hauria de fomentar l’ocupació dels espais públics per actes culturals i lúdics.