La Junta de govern de l’Ajuntament de Dénia va aprovar per unanimitat la l’adquisició d’un “sistema de cortines enrotllables dotades parcialment de motors” per aconseguir l’aïllament de la llum externa per realitzar projeccions a la sala d’audiovisuals del Castell de Dénia. I aquest sistema li costarà a l’Ajuntament 7.699,70€.

La reacció del Bloc-Compromís al saber la quantitat de diners destinats a cortines ha estat contundent. Crespo ha explicat que “des de l’ajuntament s’han de prendre mesures que vagen acorde amb el temps que corren, i ara no és el moment de gastar-se 7 mil euros en un sistema motoritzat de cortines, quan estes es poden moure a mà”. L’edil ha volgut fer patent en el seues declaracions que l’equip de govern “té diners per al que vol, i no hi ha justificació ninguna per fer una despesa tan gran exagerada, quan existeixen alternatives més econòmiques”.

Crespo ha recordat al govern local que decisions com aquestes fan que la societat deixe de confiar en les institucions, perquè contemplen el malbaratament de diners públics que es fa mentre la gent es veu ofegada amb les pujades d’impostos.

Per últim, des de Bloc-Compromís es demanarà que es revoque aquesta decisió, i que és busquen alternatives manuals i més econòmiques per aïllar la llum externa de la sala de projeccions del castell.