Josep Crespo, i Sebastià Garcia han comparegut en roda de premsa per expressar que des de Bloc-Compromís consideren que l’Ajuntament hauria de millorar la imatge de la ciutat, pel que fa la neteja dels espais públics.

Crespo ha esmentat les queixes que arriben de diferents punts de la ciutat referents a la brutícia i, l’Almadrava, el camí d’accés de la cova tallada, o les Roques, son alguns de les localitzacions a les que s’ha referit. “El cas del camí de la cova tallada és especialment greu ja les bosses de fem s’acumulen de manera que allò sembla un abocador i la zona està dins del parc Natural del Montgó” ha explicat l’edil.

Crespo també ha parlat sobre l’ordenança que fa referència a la neteja de les parcel·les, explicant que el propi Ajuntament l’està incomplint i que hauria de l’administració local hauria de donar exemple per a que la resta de veïns també facen l’oportú a les seues propietats.

Per últim el regidor, s’ha referit a la nul·la inversió que rep el parc natural i la reserva marina, per part de conselleria, i ha demanat més atenció a la flora de les micro reserves de les Rotes i als seus panells informatius. Crespo considera que s’hauria d’actuar per impedir que els vehicles aparquen damunt dels espais protegits.