Després de la sessió extraordinària del ple de l’Ajuntament de Dénia, on s’ha aprovat el nou contracte de serveis de neteja i manteniment de platges, el regidor del Bloc-Compromís, Josep Crespo, ha criticat les “males formes” d’actuar de l’equip de govern. Crespo lamenta que el ple haja estat convocat d’un dia per l’altre, sense marge que els regidors s’estudiaren les propostes i l’estudi del tècnic. L’edil ha afirmat que esta actitud demostra el caràcter antidemocràtic de l’equip de govern.

L’edil de Bloc-Compromís no troba sentit a aprovar per urgència i en ple estiu l’adjudicació de la neteja i manteniment de les platges, i assegura que “aquest hauria d’haver estat ja en vigor mesos arrere, i ara en temporada alta, l’empresa adjudicatària haver estat treballant a les platges. Ara l’empresa no començarà a treballar fins d’ací uns mesos, quan haja passat l’estiu”.

Crespo ha explicat que un dels majors problemes que té Dénia pel que fa el manteniment de les platges, son les algues, i que ni l’empresa adjudicatària , ni la resta, aportaven solucions ni mesures pel tractament d’aquestes.