Bloc-Compromís de Dénia s’ha fet ressò de les queixes dels veïns dels carrer Sandunga, que lamentaven que els contenidors del fem no tenen una localització fixa i els usuaris els mouen a la seua conveniència, ocasionant problemes a la gent que circula amb el vehicle i vianant. En altres llocs de la ciutat poden donar-se imatges lamentables com la dels contenidors en el pas de peatons.

El regidor de Bloc-Compromís, Josep Crespo, ha pres el testic dels veïns i ha continuant la reivindicació estenent-la a la resta del municipi. Crespo, ha demanat a l’equip de govern, la delimitació de les zones on han d’estar els contenidors, així com la neteja d’estos, ja que les olors estan sent un problema pels veïns que ho pateixen.

L’edil, ha demanat a l’Alcaldessa que atenga la petició de reunió que els veïns del carrer Sandunga han sol·licitat en reiterades ocasions. Crespo ha subratllat que “l’obligació de les persones que estan al front de l’Ajuntament és donar la cara i intentar solventar els problemes dels ciutadans, i en casos com aquest en el que donen el silenci per resposta estan menyspreant als propis veïns”.