Arran d’unes declaracions de l’edil Pepa Font, durant el ple de l’Ajuntament de Dénia, el passat dijous, en les que insinuava que poblament part dels dines del pla confiança podrien destinar-se a obres de rehabilitació del Castell, el portaveu del Bloc-Compromís, Josep Crespo, ha afirmat que este procés està sent poc transparent. I es que moments abans de la intervenció de Font, la senyora alcaldessa explicava que els tràmits per canviar el projecte encara està a l’espera d’una resposta per part de Conselleria.
El regidor del Bloc ha demanat claretat pel que fa la situació del pla, i que si hi han propostes, que estes siguen presentades a la resta de partits polítics, agenda local, i consell de participació. “L’equip de govern no pot estar dient que estan esperant una resolució, i que al mateix temps parlant d’uns projectes que no han estat consensuats amb la ciutadania”, ha exposat l’edil.
Segons Crespo, este fet torna a posar de manifest el poc interes de l’equip de govern cap als òrgans de participació, i recorda que l’Alcaldessa va assegurar que es tractaria en estos, que fer amb els dines de projecte de la Nau. Des del Bloc demanen més respecte i que es faça us d’estes vies participatives per prendre decisions d’este tipus.