El Bloc de Dénia torna a carregar contra l’equip de govern per la situació en la que es troba el barri de Les Roques, en esta ocasió per les queixes dels veïns pel que fa l’aparcament i el “caos” circulatori que es genera al barri.

La noticia surt perquè els veïns del carrer Sant Francesc van ser informats de la prohibició d’aparcar al mateix carrer. Este carrer, té la particularitat de tindre la restricció d’aparcament, però no haver-se aplicat mai, cas similar al del carrer Nou.

Josep Crespo, regidor del Bloc-Compromís, ha crítica les formes de l’equip de govern per actuar de forma improvisada i no tindre un projecte definit del barri de les Roques després de 5 anys després d’haver-se declarat la zona, Àrea de Rehabilitació Integral (ARI). Crespo opina que el tema de l’aparcament havia d’haver sigut un dels problemes a solucionar amb l’ARI, “abans d’eliminar les zones d’aparcament, i peatonalitzar carrers, s’ha de buscar llocs alternatius on deixar tots els vehicles que abans aparcaven allí”, Crespo ha continuant explicant que “fer-ho al revés es començar la casa per la teulada perquè de per sí el barri és una zona saturada de vehicles”. El regidor ha posat com exemple la quantitat de cotxes aparcats en doble fila, a l’avinguda del Cid, un dia qualsevol.

Crespo ha demanat a l’Alcaldessa que “done la cara” i explique quin projecte té equip de govern per al barri de Les Roques, a més d’exigir-li que “done solucions als problemes dels veïns del barri i no s’excuse darrere de la situació econòmica per desviar el tema”. També ha recordat que l’ARI és una peça clau per aconseguir millorar la situació en la que es troba el barri, i s’ha d’actuar per evitar que es perguen els dines de la subvenció.