El regidor del BLOC-Compromís per Dénia, Josep Crespo exigeix a l’alcaldessa de Dénia, la popular Ana Kringe, que lluite pels diners que la Generalitat Valenciana li adeuta a la nostra ciutat i que deixe de fer-se fotos amb els Consellers que venen a prometre coses abans no els exigisca que acaben projectes anunciats que s’han quedat sense finançament públic.

Les darreres setmanes hem vist com Ana Kringe s’ha fet l’habitual foto amb els Consellers de la Generalitat Valenciana que han vingut a Dénia a fer la visita de rigor o bé a fer falses promeses sobre projectes que no arribaran mai. Davant aquesta situació, el regidor Josep Crespo li demana a l’alcaldessa que es preocupe més per les necessitats de Dénia que d’aparentar i de fer servilismes al PP de València: “El Tercer Institut, o l’estació d’autobusos són només alguns dels projectes que s’han promés des del Consell i que no arriben mai. La Generalitat Valenciana déu molts diners a Dénia i no necessitem una alcaldessa que es faça fotos amb ells i no els exigisca el que és nostre. Els Consellers que venen a Dénia només busquen un titular a la premsa, i Kringe els segueix el joc”, ha declarat Josep Crespo.

El BLOC de Dénia recalca que la Generalitat Valenciana continua venen fum amb els seus grans projectes però en realitat deixa de pagar moltes coses, la majoria necessitats bàsiques d’un estat de benestar, i fins i tot, organitzacions pròximes al PP li reclamen deutes. És el cas de la Federació Valenciana de Municipis (FVMP), que ha denunciat que els ajuntaments estan al límit i que la situació d’asfíxia s’agreuja pels impagaments de la Generalitat als consistori.

Veient tota aquesta situació, a Josep Crespo, encara li sorprén i critica que la setmana passada Ana Kringe i el director general de Transports i Logística, Carlos Eleno, van acordar iniciar els tràmits per a posar en funcionament un centre comercial en el port de Dénia.

PUJADA TARIFES AIGUA

Per altra banda, i referint-se al tema de la pujada de tarifes, anunciada per l’empresa AQUALIA, el regidor Josep Crespo ha assegurat que el BLOC ha esperat a tindre l’informe d’aquesta entitat per opinar al respecte. Així, una vegada confirmada la pujada de la taxa de l’aigua, el BLOC Compromís anuncia que votarà en contra de qualsevol augment de les tarifes en la pròxima reunió del Consell d’Aigües de Dénia el pròxim 24 d’abril.