El BLOC-Compromís per Dénia secundarà la vaga general del dia 29 de març, convocada contra una reforma laboral que suprimeix totes les millores laborals aconseguides en els últims 30 anys i que no servirà en absolut per crear ocupació.

 

Segons explica el regidor Josep Crespo, “aquesta reforma només pretén crear ma d’obra barata, acomiadaments fàcils i econòmics, precarietat absoluta, indefensió de les persones que treballen, gent jove sense futur ni expectatives…. Això no és crear un clima propici per generar ocupació ni molt menys; és aprofitar la crisi per eliminar garanties laborals que han costat molt de tindre”.

Així, el grup municipal de BLOC-Compromís ha presentat una moció a l’Ajuntament de Dénia per mostrar el rebuig a la reforma laboral que “lluny de constituir, com proclama el PP, un equilibri de condicions, esta reforma laboral és l’expressió d’un nou i greu desequilibri entre empresaris i treballadors, que poc té a veure amb el foment de l’ocupació, i molt amb l’establiment d’un nou i injust marc de relacions laborals en les quals l’empresari reforça la seua hegemonia a costa de reduir la intervenció dels treballadors i dels poders públics”.

La moció demana al ple de l’Ajuntament la retirada de la reforma laboral i que s’impulse la contractació veritablement estable i de qualitat, per assegurar la incorporació al mercat laboral de treballadors desocupats.