El BLOC- Compromís de Dénia ha lamentat que finalment les obres de la nova seu per a la UNED a Dénia queden en no res, després de què la Diputació aparque el projecte per falta de pressupost. Josep Crespo ha criticat que aquesta no siga una prioritat per a l’equip de govern, que ha malbaratat diners i ajudes en altres projectes que ben poc han beneficiat a la nostra ciutat. L’exemple més clar d’aquest malbaratament és, segons el regidor, l’edifici de la Nau.

Les inversions en educació semblen no ser una prioritat per a l’actual equip de govern de Dénia i és per això que el BLOC ha lamentat la notícia que ha arribat esta setmana des de Diputació i que paralitza el projecte del nou edifici de la UNED per falta de diners. Aquesta administració hauria d’haver abonat una quantitat de 4’5 milions per pagar íntegrament la nova seu.

Per a Josep Crespo els malbarataments en grans projectes porten conseqüències com aquesta. “Si no s’hagueren invertit els 9 milions d’euros en un sol projecte, com és la Nau, s’haurien pogut fer altres xicotetes coses”.

Per una banda, Crespo critica tant a la Diputació com a la Generalitat, que també tenen unes prioritats molt distanciades a les que realment són necessàries, però per l’altra banda, critica l’Ajuntament per no haver sabut gestionar els diners i les ajudes rebudes de les diferents administracions. El regidor del BLOC explica que en altres poblacions semblants a Dénia, s’han fet inversions en xicotets projectes que han anat creant ocupació, en canvi a Dénia, on hi ha més de 5.000 persones en situació de desocupació s’ha desaprofitat aquesta oportunitat de donar-los treball.

Per altra banda, Josep Crespo critica que aquest equip de govern no ha sabut exprimir les administracions com tocava a l’hora de demanar ajudes i inversions. Hi ha molts projectes a Dénia que estan paralitzats i “aquest govern no és capaç d’anar a demanar comptes al Consell o a la Diputació i exigir que arriben diners per a Dénia, en canvi si que hi ha molts pobles governats pel PP que sí que se n’han sabut aprofitar, com és el cas d’Ondara”.