El regidor del BLOC a l’Ajuntament de Dénia, Josep Crespo, ha criticat el Pla Econòmic Financer presentat per l’equip de govern i aprovat hui al plenari ordinari. Crespo responsabilitza el PP i CU de la mala situació econòmica que passa l’Ajuntament i lamenta que la seua mala gestió l’hagen de pagar els ciutadans de Dénia amb la pujada d’impostos.

En primer lloc, Josep Crespo ha criticat que aquest pla s’haja presentat a última hora i sense consultar l’oposició i, a continuació ha criticat que en aquest pla econòmic que s’ha proposat per als pròxims tres anys no es reduïsquen les despeses i que l’únic solució que es posa per a equilibrar les arques municipals siga la pujada d’impostos. Crespo ha afirmat que “aquesta fórmula no funcionaria en una empresa privada i que els únics perjudicats d’aquesta gestió són els ciutadans de Dénia, que una vegada més, hauran de pagar amb impostos la mala gestió dels polítics que governen”.

Crespo ha proposat que en compte de pujar els impostos s’haurien de reduir les despeses i ha criticat que els regidors de l’equip de govern es pujaren el seu sou només començar la legislatura. Josep Crespo responsabilitza l’actual equip de govern d’aquesta situació i lamenta que ara per ara no es puguen concertar més préstecs perquè l’Ajuntament ha arribat a un límit de desequilibri financer.

D’altra banda, el regidor del BLOC ha critica el pla d’ordenances fiscals que hui s’ha aprovat també amb els vots en contra dels tres partits de l’oposició. “Aquestes pujades d’impostos s’han fet, de nou, sense consultar en les associacions de veïns, que estan totalment en contra, i abans de reduir en despeses, que és el que haurien de fer.”

El BLOC ha votat en contra d’aquests dos punts.