El BLOC de Dénia lamenta que l’Ajuntament haja de pagar 75.000 euros de multa que imposa el Ministeri de Medi Ambient per col•locar una passarel•la que uneix les platges Albaranes i les Bassetes. El regidor del BLOC, Josep Crespo, ha explicat que just fa un any aquest grup polític va demanar la paralització de les obres d’aquesta passarel•la perquè s’estava destruint una duna ja regenerada.

El BLOC ja va advertir llavors que aquesta infracció li podria costar a l’Ajuntament una multa greu, per això mateix, Crespo critica el malbaratament que en fa dels diners aquest ajuntament. “Per una banda, es desaprofita el treball de regeneració i recuperació de la duna que es va fer l’any 2004 per mitjà del projecte VOLCAM de voluntariat, per l’altra, es gasten 150.000 euros en aquestes obres i ara, damunt, l’Ajuntament ha de pagar 75.000 euros de multa que li imposa Costes per ocupar una zona qualificada de domini públic marítim-terrestre”, ha expressat Crespo.

El BLOC critica durament aquesta manera de fer de l’equip de govern de Dénia que, per una banda, anuncia polítiques d’austeritat econòmica i es queixa de no poder fer front al dèficit acumulat i per l’altra banda, es gasta els diners de manera injustificada, i aquest de la construcció de la passarel•la n’és un exemple més.