El BLOC de Dénia s’ha queixat de la poca cura que l’equip de govern té en el manteniment de l’arbrat i la jardineria de la ciutat. El regidor Josep Crespo s’ha referit concretament a dos exemples: les palmeres del passeig del Saladar i les jardineres del Carrer La Via.

Crespo s’ha referit a què el passat mes de juliol els edils Juan Carlos Signes i Pepa Font visitaren les jardineres del carrer la Via i es van fer la foto davant d’una d’elles que estava acabada d’arreglar. Casualment, en aquesta mateixa zona, dos mesos després, continua estant arreglada aquesta mateixa jardinera, la que està més a prop del parc, però no cap de les altres.

“ Es fan la foto i vénen al ciutadà que estan millorant la imatge de la ciutat, fent-la més atractiva per als visitants, però realment només ho fan de cara a la galeria, ja que realment tot continua igual, i la imatge és encara pitjor perquè hi ha algunes jardineres que estan arreglades i altres no”, explica el regidor del BLOC.

En la mateixa línia, Josep Crespo, ha criticat que les palmeres del Passeig del Saladar estiguen sense podar. “Els veïns han de passar per un altre lloc perquè la grandària de les branques els molesta per poder passejar pel mig. Fins i tot els propietaris dels bars que tenen terrassa en aquesta zona s’han d’arreglar les palmeres que tenen davant per poder muntar les taules”, ha denunciat el regidor del BLOC.

Per aquests motius, el regidor del BLOC demana a l’equip de govern que tinguen més cura en el manteniment de l’arbrat i de la jardineria, sobretot si es té en compte que d’aquest servei de poda i manteniment de palmeres i arbres se n’encarrega una empresa externa i que, per tant, ens costa mes diners que si ho feren els mateixos treballadors de l’Ajuntament.