Compromís per Dénia convoca a un nou CAFÉ OBERT, l’espai de diàleg amb representants polítics a les institucions, que en aquesta ocasió comptarà amb Rafa Climent, conseller d’Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball.

Serà el pròxim dimarts, 28 de març, a les 16.30 hores a la cafeteria de la Casa de la Cultura, on els assistents podran parlar de propostes de futur amb el conseller i coneixeran de primera ma les inversions realitzades a Dénia que han fet possibles accions en departaments com Ocupació, Comerç i millores al Polígon Industrial, entre altres. “Un exemple és la inversió d’un milió d’euros per a modernitzar les àries industrials de la Marina, i que ha possibilitat millores a la zona de Madrigueres” ha concretat Rafa Carrió, candidat a l’alcaldia per Compromís.

Des del col·lectiu es convida a ciutadania i associacions interessades a participar en esta reunió oberta amb què es pretén donar a conéixer tot el que s’ha fet a Dénia des de les institucions supramunicipals, i apropar-les als ciutadans i ciutadanes.