La nova direcció de Més-Compromís, encapçalada per la reelegida secretària general, Àgueda Micó, compta amb una gran representació de la Marina Alta. I és que formaran part d’aquesta: Maria José Garcia, secretària d’Organització de l’Executiva de Compromís per Dénia, el xaloner Gerard Fullana, portaveu valencianista a la Diputació d’Alacant i regidor de Xalò, i també la regidora pegolina Conxa del Ruste; els quals assistiran el pròxim dimarts a València a la primera reunió general de treball.

Vicent Marzà, Àgueda Micó, Joan Baldoví, Maria José Garcia i Gerard Fullana junst a militants de la Marina Alta en la presentació de la candidatura FORÇA POBLE FUTUR a Dénia

Els tres representants comarcals treballaran en l’Àrea d’Organització i Finances: Del Ruste ocupa el càrrec de secretària de Transparència; i Fullana i Garcia són delegats territorials de les comarques centrals-sud, segons ha explicat aquesta última “amb l’objectiu de realitzar i reforçar tasques comunicatives i de coordinació territorial, servint d’enllaç directe amb l’Executiva Nacional i reforçant el municipalisme”.

La candidatura de Micó “Força Poble Futur” va comptar amb el 61,7% del recolzament en el VIII Congrés Nacional del Bloc, celebrat el passat cap de setmana a València, i en el qual també es va ratificar el canvi de nom del partit a Més-Compromís.

La nova executiva nacional de Més-Compromís durant el VIII Congrés del Bloc (ara Més-Compromís)

Micó va assenyalar en el seu discurs que l’intenció d’aquesta refundació és guiar el rumb de la formació política cap al creixement, sense deixar de costat la identitat valenciana i la defensa de les polítiques d’esquerra. “Allà on estiga Més-Compromís i Compromís hi haurà persones valentes que impulsen polítiques transformadores al servei de la majoria, i tindrem la defensa insubornable dels interessos del poble valencià” va destacar.