Amb l’objectiu de donar a conéixer el projecte per a desbloquejar la formació d’un govern progressista a Madrid a través de l’acord, Més Compromís-Més País realitzarà a Dénia una assemblea oberta. Serà a les 11 hores del pròxim dissabte, 26 d’octubre, al saló d’actes de la Casa municipal de Cultura.

A aquesta reunió oberta a tota la ciutadania, anomenada “assemblea de desbloqueig” assistiran els caps de llista de la província d’Alacant, Ignasi Candela i María José García, números 1 i 2 al Congrés, respectivament; i Llum Quiñonero, candidata al Senat. Aquestos donaran a conéixer el projecte que concorrerà el pròxim 10 de novembre a les eleccions generals, i arreplegaran els punts de vista dels assistents, militants i simpatitzants que vulguen involucrar-se amb el projecte polític, tal com han fet ja en altres ciutats com Elx, Alcoi i Alacant.

Més Compromís-Més País ha llançat també la web Garantia Democràtica (https://garantiademocratica.compromis.net/) en la qual facilita el procés d’inscripció d’aquelles persones interessades en participar el diumenge electoral com apoderats o interventors.