Dénia acull l’acte central de Compromís a la comarca el pròxim 10 d’abril

Compromís continua “imparable” donant a conèixer les candidatures a les eleccions generals i autonòmiques. A la Marina Alta, Dénia ha estat escollida per a celebrar l’acte central de campanya, el pròxim dimecres 10 d’abril a les 19 hores.

Serà la sala d’actes del co·legi LLebeig la que acollirà a les primeres figures de les candidatures a les eleccions del 28A en un acte obert i públic. Hi intervindran en primer lloc, Aitana Mas i Ignasi candela, caps de llista per Alacant a les Corts i al Congrés, respectivament; i seguidament, ho faran la candidata a la Presidència, Mónica Oltra, i el cap de llista al Congrés, Joan Baldoví.

L’acte estarà conduït pel candidat a l’Alcaldia de Dénia, Rafa Carrió, i comptarà amb els i les alcaldables de Compromís de la Marina Alta, així com membres de les diferents candidatures.

Cal recordar que Compromís va tindre una gran participació en les primàries obertes en les quals hi van votar vora 35.000 persones.

Arxivat en: Comarcal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *