Compromís celebra la 8a Festa Estellés amb lectura de poemes i sopar de cabasset

Per vuitè any consecutiu, Compromís per Dénia vol recordar al poeta de Burjassot, Vicent Andrés Estellés, amb un sopar popular i lectura de poemes a l’estil dels “Burns Supper” escocesos. El carrer que porta el seu nom, acollirà la vuitena edició de la Festa estellés, el divendres 6 d’octubre, a partir de les 20 hores.

Com és habitual, la festa consistirà en un sopar de cabasset, en un ambient familiar i festiu, durant el qual se celebrarà el recital d’una vintena de poemes d’Estellés a càrrec dels voluntaris participants, entre els que hi ha regidors, personalitats del món de l’esport, de la cultura i de la festa de la comarca.

Cal recordar que aquesta festa es realitza per a commemorar el naixement d’un dels referents literaris més importants del segle XX al nostre territori, el qual també va estar molt vinculat a Dénia. La festa està implantada des de fa molts anys per tota la geografia valenciana, i s’ha estat celebrant a Dénia al carrer de Vicent Andrés Estellés (al costat de la Glorieta del País Valencià), comptant amb l’actuació de destacats músics valencians com Paco Muñoz, Sergi Contrí, Albert Bertomeu o Pau Alabajos.

El secretari local del col·lectiu vol convidar a tota la ciutadania a assistir i “viure esta revetlla com una celebració de la llengua i la cultura valenciana de la mà dels versos d’Estellés”.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *