Eva Ronda no continuarà com a regidora de Festes, però sí que ho farà amb les altres regidories de les quals és responsable. Així ho ha fet públic amb el comunicat següent:

“En 2015 vaig assumir les regidories de Festes, Ocupació, Comerç, Creama, Transparència, Modernització i ADMON, sense estar alliberada i en unes circumstàncies laborals diferents de les actuals.

Ara, i després de 20 mesos compaginant la meua jornada laboral completa amb les responsabilitats com a regidora de totes aquestes àrees, he pres la decisió de no seguir com a regidora de Festes, per tal de centrar-me al 100% en la gestió de les altres regidories. I és que com tots sabem, Dénia és la ciutat més festera del món, amb multitud d’actes públics i oficials que requereixen una dedicació prou més exclusiva que la que jo puc oferir en aquests moments, resultat de la meua situació personal i laboral.

No obstant això, continuaré com a regidora de CREAMA, Comerç, Transparència, Modernització, ADMON i Ocupació. A més a més, després de la dimissió del regidor Antonio Losada, assumiré també la seua delegació especial de Polítiques Actives d’Ocupació, la qual depenia de la meua regidoria.

Per damunt de tot, vull aclarir que ha estat una decisió pròpia i personal, i que compte amb el recolzament del meu grup i dels socis de govern. Estic molt orgullosa del treball realitzat des de la Regidoria de Festes. Un treball que no hauria estat possible sense l’enorme tasca que realitza la tècnica del departament. I per suposat, no puc oblidar la voluntat, la il·lusió i la dedicació desinteressada de la Comissió de Festes: persones que dediquen voluntàriament el seu temps per a organitzar, coordinar i realitzar les Festes que Dénia mereix. Sense ells, i tota la seua dedicació, cap esdeveniment o acte tindria la mateixa màgia, ni el mateix èxit. Gràcies de tot cor pel vostre suport i col·laboració.

També vull agrair a totes les associacions festeres de Dénia la seua cooperació i predisposició a l’hora de treballar, així com la seua actitud positiva, que m’han fet viure una experiència extraordinària. Per últim, gràcies a tots els ciutadans i ciutadanes de Dénia per haver gaudit al meu costat de la grandesa de la Festa deniera estos quasi dos anys.”

Hui mateixa, l’alcalde ha signat el Decret de delegació de competències especials, revocant la delegació general en matèria de Festes i efectuant la delegació especial al regidor Óscar Mengual; així com assignant les delegacions en matèria de Política d’Ocupació de l’anterior regidor Antonio Losada, a la regidora Eva Ronda.