La Regidoria de Festes està organitzat el Carnestoltes per a un públic infantil i familiar. Carnesdolces se celebrarà el pròxim 25 de febrer amb temàtica de dolços i llepolies. Seguint la dinàmica de l’any passat, i amb la finalitat de descentralitzar les activitats que es realitzen per la ciutat i potenciar els diferents barris, enguany la festa s’ubicarà al barri Paris-Pedrera.

Els participants podran concentrar-se a les 17 hores al carrer de la Via, enfront del Museu del Joguet, per tal d’arreplegar els dorsals del concurs de disfresses. A les 17.30 hores començarà la desfilada pels carrers de la Via, Diana i Patricio Ferrándiz fins arribar a l’encreuament amb el carrer de Sagunt. Allí estarà instal•lat l’escenari per a la desfilada dels participants del concurs de disfresses, que començarà a les 18.30 hores. Mentre se celebra el concurs es repartirà xocolata i berenar entre els assistents.

El concurs estableix quatre categories de participants: Mini (fins als 4 anys d’edat); Infantil (de 5 a 12 anys); Duo (grups de dos persones sense límit d’edat) i Comparses (grups de tres o més persones sense límit d’edat). Gràcies a la col·laboració de diferents empreses i comerços locals es lliuraran tres premis per categoria. La regidora de Festes, Eva Ronda, ha volgut agrair la seua implicació cedint els regals, així com la col·laboració dels hostalers i comerciants del barri de París-Pedrera en l’organització de l’acte.

La fi de festa, amb minidisco infantil i lliurament de premis, començarà a les 19.30 hores.

Més informació i les bases del concurs en la web de l’Ajuntament de Dénia (www.denia.es).