La Regidoria de Medi Ambient ha desenvolupat una nova iniciativa per a difondre l’entorn ambiental de Dénia i divulgar la seua riquesa d’espècies animals i vegetals, Es tracta d’un servei en dos punts d’informació mediambiental ubicats en les Bassetes i en el passeig de la Marineta Casiana, atés per personal titulat en ciències ambientals. Així, el regidor Josep Crespo ha comentat al respecte que amb aquest servei, a més a més, “afavorim l’ocupació de joves de Dénia que han finalitzat els estudis universitaris”.

Els punts d’informació, disponibles fins a final de setembre, facilitaran als interessats material divulgatiu sobre el parc natural del Montgó, la reserva marina del cap de Sant Antoni i les rutes mediambientals que ofereix la regidoria pel terme municipal, amb un horari d’atenció de 9 a 13.30 hores de dilluns a divendres.

A més, es programaran visites guiades gratuïtes a peu per la costa de les Rotes, fins a la Torre del Gerro, i per la passarel•la de fusta que connecta Bassetes amb la platja d’Albaranes travessant paisatge dunar. La primera visita tindrà lloc divendres, 12 d’agost, a les 9 del matí. Els grups poden ser d’un màxim de 15 persones i poden apuntar-se contactant amb ([email protected]) o en el mateix punt d’informació.