Estava a punt de caure el sol quan les escales de l’Ajuntament de Dénia començaven a omplir-se de gent. Fins a 300 persones van anar ocupant les seues cadires per acollir el primer gran acte electoral abans de la campanya de Compromís per Dénia, i és que era la posada de llarg de la candidatura per a les pròximes eleccions municipals i el tret d’eixida de Rafa Carrió i el seu equip. L’optimisme es palpava en l’ambient, sonava la sintonia de campanya i la gent estava engrescada.

_DSC0624

L’acte començava quan Vicent X. Contrí anava cridant un a un els membres de la llista, des dels final cap al principi, i amb el discurs de l’actual regidor a Dénia i portaveu de Compromís, Josep Crespo, qui va ser l’encarregat de resumir l’última legislatura: “qui ha estat fora de Dénia no s’ha perdut res de bo, perquè el govern de PP i CU no ha fet res en quatre anys, han lluitat pels propis interessos sense pensar per a res en la ciutadania”.

_DSC0506

Enric Morera, portaveu de Compromís i candidat per la circumscripció de València, ha continuat la ronda de parlaments donant les gràcies a Sebastià Garcia per la seua trajectòria i “tot el que ha fet per Dénia i pel País Valencià”. El síndic de Compromís a les Corts ha fet referència al mal govern del PP a la Generalitat i ha anunciat que “nosaltres farem les coses ben fetes, posarem ordre al caos amb una economia i no especulativa”.

_DSC0530

Mireia Mollà, candidata de va estar també a Dénia per donar suport a la candidatura encapçalada per Rafa Carrió: “som les persones que representem i a partir del 24 de maig escriurem un capítol ple de somrirues”.

_DSC0564

Arribat el torn de Rafa Carrió, candidat de Compromís a l’alcaldia de Dénia, l’excitació dels assistents anava creixent. Carrió començava amb uns versos de Kavafis i el seu viatge a Ítaca popularitzat per Lluís Llach “quan surts per fer el viatge cap a Ítaca, has de pregar que el camí sigui llarg…”

_DSC0594

Els aplaudiments quasi no deixaven parlar un candidat emocionat que repetia incessant que “el canvi estava a punt d’arribar”. “El nostre compromís és retornar l’Ajuntament al poble i obrir-lo de bat a bat, ajudant a la ciutadania a que decidisca que és el millor per a Dénia”.

_DSC0615

Carrió ha agraït també els anys de treball a l’Ajuntament de Josep Crespo “ell ha mantingut la flama de Compromís fent una excel•lent faena a l’oposició”.
El candidat de Compromís ha anunciat que lluitarà fins a l’últim minut de la campanya electoral per aconseguir l’alcaldia, per la igualtat de tots els veïns i veïnes: “recuperarem Dénia i farem que siga una Dénia per a les persones, amb valentia i amb un somriure”.

_DSC0471